Naprodaj‎ > ‎

Manjše dvosobno


Manjše dvosobno stanovanje z balkonom

37,47m2 + 4,77m2

Najmanjše od treh stanovanj, s čimer je tudi najdostopnejše. Pogled na Ljubljanico in proti Šuštarskemu mostu iz spalnice. Posebnost pa je kopalnica z velikim pohodnim tušem in svetlobnim jaškom z dnevno svetlobo ter spalnica z "walk-in" garderobo.
Bivalni del stanovanja zajema 37,47m2, balkon oziroma manjša terasa ima 4,77m2.


Celoten objekt je bil popolnoma rekonstruiran, tako statično (od temeljev do strehe), kot tudi instalacijsko in vizualno, objektu pa je bilo dodano tudi sodobno dvigalo.

Vsa stanovanja se bo dokončalo z izbranimi vrhunskimi materiali po želji kupca. Vgrajeno je že talno ogrevanje in dodatno ogrevanje ter hlajenje s sodobnimi klimatskimi napravami, ki so za optimalno delovanje predvidene v vseh prostorih stanovanja. Zasteklitev je troslojna, protihrupna z lesenimi okvirji oken, vhodna vrata v stanovanja so požarno odporna, in protivlomna. Vgrajena je pametna instalacija sistema BPT, ki bo upravljala z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem, svetili. Videofon bo imel možnostjo "tajnice" ter kratkega posnetka tistih, ki so k nam pozvonili. Vse kopalnice imajo naravno svetlobo (okno ali svetlobnik) in prezračevanje. Na vašo željo, se v stanovanju še vedno lahko prilagodi izbira parketa, keramike in sanitarne opreme po vašem okusu.

Stanovanja imajo urejeno etažno lastnino in so vključno s teraso in balkoni v celoti vpisana v zemljiško knjigo, zaradi česar je vaš nakup še toliko bolj pregleden in varen.


Cena: 199.000 EURGalerija slik     Stanovanje A     Stanovanje B     Stanovanje CTloris dvosobnega stanovanja z balkonom:

Za več nformacij in ogled pokličite:

t: 041 659 700
info@ultimoinvest.com