Naprodaj‎ > ‎

Prostorno dvosobno


Prostorno dvosobno stanovanje z balkonom

60,05m2 + 1,52m2

Lepo, zelo svetlo stanovanje, s pogledom direktno na Ljubljanico in tudi proti ljubljanski katedrali. Posebnost stanovanja so strešna okna z električnimi zunanjimi senčili in odpiranjem na daljinsko upravljanje/ali urnik - okna se v primeru dežja tudi samodejno zaprejo.
Prostorno stanovanje ima 60,05m2 bivalnih površin (spalnica,
kopalnica, dnevna soba, kuhinja in jedilnica) ter 1,52m2 balkona.

Celoten objekt je bil popolnoma rekonstruiran, tako statično (od temeljev do strehe), kot tudi instalacijsko in vizualno, objektu pa je bilo dodano tudi sodobno dvigalo.

Vsa stanovanja se bo dokončalo z izbranimi vrhunskimi materiali po želji kupca. Vgrajeno je že talno ogrevanje in dodatno ogrevanje ter hlajenje s sodobnimi klimatskimi napravami, ki so za optimalno delovanje predvidene v vseh prostorih stanovanja. Zasteklitev je troslojna, protihrupna z lesenimi okvirji oken, vhodna vrata v stanovanja so požarno odporna, in protivlomna. Vgrajena je pametna instalacija sistema BPT, ki bo upravljala z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem, svetili. Videofon bo imel možnostjo "tajnice" ter kratkega posnetka tistih, ki so k nam pozvonili. Vse kopalnice imajo naravno svetlobo (okno ali svetlobnik) in prezračevanje. Na vašo željo, se v stanovanju še vedno lahko prilagodi izbira parketa, keramike in sanitarne opreme po vašem okusu.

Stanovanja imajo urejeno etažno lastnino in so vključno s teraso in balkoni v celoti vpisana v zemljiško knjigo, zaradi česar je vaš nakup še toliko bolj pregleden in varen.


Cena: 299.000 EUR
Galerija slik     Stanovanje A     Stanovanje B     Stanovanje C
Tloris dvosobnega stanovanja:

Za vinformacij o stanovanju pokličite ali pišite:

t: 041 659 700
info@ultimoinvest.com