Naprodaj‎ > ‎

Luksuzni duplex


Luksuzni duplex z veliko teraso

114,46m2 + 14,35m2

Prostorno in luksuzno duplex stanovanje s pogledom na Ljubljanico in Ljubljanski grad. Bivalni del zajema 114,46 m2 in ima eno spalnico, dve kopalnici, delovni kotiček, možnost
dodatne manjše spalnice in veliko sončno teraso (14,35m2). Posebnost je, da je stanovanje tipa duplex - v dveh etažah, predvidena je "otočna" kuhinja, kopalna kad in tuš, možnost naknadne vgradnje kamina. Za prihranek energije pri ogrevanju in hlajenju pa je vgrajen tudi rekuperator zraka.

Celoten objekt je bil popolnoma rekonstruiran, tako statično (od temeljev do strehe), kot tudi instalacijsko in vizualno, objektu pa je bilo dodano tudi sodobno dvigalo.

Vsa stanovanja se bo dokončalo z izbranimi vrhunskimi materiali po želji kupca. Vgrajeno je že talno ogrevanje in dodatno ogrevanje ter hlajenje s sodobnimi klimatskimi napravami, ki so za optimalno delovanje predvidene v vseh prostorih stanovanja. Zasteklitev je troslojna, protihrupna z lesenimi okvirji oken, vhodna vrata v stanovanja so požarno odporna, in protivlomna. Vgrajena je pametna instalacija sistema BPT, ki bo upravljala z ogrevanjem, hlajenjem, prezračevanjem, svetili. Videofon bo imel možnostjo "tajnice" ter kratkega posnetka tistih, ki so k nam pozvonili. Vse kopalnice imajo naravno svetlobo (okno ali svetlobnik) in prezračevanje. Na vašo željo, se v stanovanju še vedno lahko prilagodi izbira parketa, keramike in sanitarne opreme po vašem okusu.

Stanovanja imajo urejeno etažno lastnino in so vključno s teraso in balkoni v celoti vpisana v zemljiško knjigo, zaradi česar je vaš nakup še toliko bolj pregleden in varen.


Cena: 599.000 EURGalerija slik     Stanovanje A     Stanovanje B     Stanovanje C
Tloris nadstropja:
Duplex

Za več informacij in ogled pokličite ali pišite:

t: 041 659 700
info@ultimoinvest.com

Tloris mansarde s teraso:
Tloris nadstropja