Odlicna lokacija

V stari Ljubljani, v neposredni bližini Tromostovja, s pogledom na Ljubljanico in/ali ljubljanski grad, prodamo tri luksuzna stanovanja v popolnoma obnovljeni staromeščanski hiši, ki s svojo neprecenljivo pozicijo, v samem centru starega mestnega jedra, neposredno ob Ljubljanici nudijo izjemno kakovost bivanja. Zavedamo se, da je lokacija vaše nepremičnine eden najpomembnejših in ključnih dejavnikov, zaradi enkratne lokacije v stari Ljubljani, za vas predstavljajo tudi odlično investicijsko priložnost in dolgoročno naložbo.


Izberite stanovanje, ki ustreza vašim željam:


Prostorno dvosobno stanovanje z balkonom
60,05m2 + 1,52m2

 
Lepo, zelo svetlo stanovanje, s pogledom direktno na Ljubljanico in tudi proti ljubljanski katedrali. Posebnost stanovanja so strešna okna z električnimi zunanjimi senčili in odpiranjem na daljinsko upravljanje/ali urnik - okna se v primeru dežja tudi samodejno zaprejo.Prostorno stanovanje ima 60,05m2 bivalnih površin ter 1,52m2 balkona.

Več informacij...
Luksuzni duplex z veliko teraso
114,46m2 + 14,35m2

 
Prostorno in luksuzno duplex stanovanje s pogledom na Ljubljanico in Ljubljanski grad, z eno spalnico, dvema kopalnicama, delovnim kotičkom, možnostjo dodatne manjše spalnice in veliko sončno teraso. Posebnost je, da je stanovanje tipa duplex - v dveh etažah, predvidena je "otočna" kuhinja, kopalna kad in tuš, možnost naknadne vgradnje kamina. Za prihranek energije pri ogrevanju in hlajenju pa je vgrajen tudi rekuperator zraka.

Več informacij...
Manjše dvosobno stanovanje z balkonom
37,47m2 + 4,77m2

 
Najmanjše od treh stanovanj, s čimer je tudi najdostopnejše. Pogled na Ljubljanico in proti Šuštarskemu mostu iz spalnice. Posebnost pa je kopalnica z velikim pohodnim tušem in svetlobnim jaškom z dnevno svetlobo ter spalnica z "walk-in" garderobo. Bivalni del stanovanja zajema 37,47m2, balkon oziroma manjša terasa ima 4,77m2.

Več informacij...